Mina djur

Produkter för våra djur   

Bildresultat för aloe djur

 

Tack vare sina goda egenskaper är Aloe Vera också bra för djur. 

 

 

Aloe Vera Gelly

 

”Plantan på tub” innehåller stabiliserad Aloe Vera Gel.

Vardagshjälten i badrumsskåpet: Aloe vera på tub

Torr hud, solbränna eller kliande insektsbett? Aloe Vera Gelly verkar lugnande, vårdande och fuktighetsbevarande. Används på hud som behöver den

118 ml.

 

 

Aloe Propolis Creme

Skön kräm som återfuktar och vitaliserar torr och fnasig hud, både i ansiktet och på kroppen. Lämplig även för känslig hud.

 

Tränger snabbt in i huden utan att kladda. Innehåller bl a Aloe vera, propolis, kamomill samt A- och E-vitamin. 113 g

 

 

 Aloe Liquid Soap

Aloe Liquid Soap är en mild tvål som kan användas för all rengöring av hud, päls, tassar, spenar och hovar. Liquid Soap är mycket lämplig för rengöring av hundöron.

 

När du tvättat och torkat kan du med fördel använda Aloe Veterinary Formula. Använd gärna en liten sprayflaska eller kompress till detta. 473 ml.

 

 

Aloe Veterinary Formula

Denna Aloe Vera-spray för djur är utmärkt för mild, men effektiv rengöring.

 

Sprayen är också välgörande för torr hud, päls, tassar, spenar, hovar, man och svans och den kan användas vid omläggning av öm hud. Aloe Vera Gelly och Propolis Creme kan med fördel masseras in efter Veterinary Formula. 473 ml.

 

Bildresultat för aloe vera för djur

First Spray

Uppfriskande spray med många användningsområden

Aloe First™ innehåller Aloe vera, propolis och utvalda örter som svalkar, vårdar och lugnar din hud. Perfekt efter en dag i solen, efter ett insektsstick eller i den torra luften på flygresan. Passar också fint för hår och hårbotten.

För vem?

Det här är verkligen en produkt för varje badrumsskåp! Den följer gärna med på resan och trivs lika bra på stranden som på jobbet. Häll gärna över Aloe First™ i våra små sprayflaskor så blir det enkelt att alltid ha den till hands.

 

Du får:

MSM Gel

Massagegel som gör jobbet

Doftfri, skön massagegel med lugnande, stärkande och hudvårdande egenskaper. Innehåller bland annat MSM, Aloe vera och olika örter.

För vem?

Den här produkten passar alla som uppskattar att ge eller få en skön massage. Passar med fördel efter träningen. Eftersom Aloe MSM Gel inte doftar något alls är den perfekt även för den som är känslig för dofter.

 

Du får:

Välkommen att kontakta mig om du har frågor

Välkommen till www.goodlifeforall.n.nu.

Få nyhetsbrev och erbjudanden

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)